Home Naar WieZijnWij

Hoi, ik ben Jarod

Ik ben geboren op:
17 september 2001

Hoera, vier jaar !

Deze foto's zijn door mijn mama gemaakt

Vier kaarsjes aan

Nu nog uitblazen

Jarod wordt door alle kinderen gefeliciteerd.

Jeetje, als we twintig zijn worden we
niet blij van deze neuspeuterfoto.

Samen de hoela hoepie dansen

Een super traktatie
Ik heb 1 broertje
Hij heet: Bodhi
Dit vind ik leuk om
op school te doen:

In de themahoek spelen,
tekenen en computeren
Dit vind ik het leukste dier:

Een hond
De mooiste kleuren:
Groen en Wit

Ik word blij van:

De zon.

Ik word verdrietig van:

Ruzie

Dit maakt mij boos:

Als ik geen chips mag

Ik ben bang van:

Een spook onder mijn bed
Lekker om te eten:
Groentesoep

Groentesoep van mama en Jarod

Dit heb je nodig:

1 schenkel
Soepgroenten (mag alle soorten zijn of het nu tuinkruiden,boeren, of gewone is)
+/- 450 gram gehakt half om half of rundergehakt
1 theelepel Proven�aalse kruiden
1/2 theelepel oregano
1 eetlepel ketjap manis (kaki tiga) of gewoon van conimex
Eventuee sambal (voor diegene die van een pittig soepje houden)
Vermicelli
(bij voorkeur letters o.i.d. Dat vinden de kids altijd leuk)
Peper en zout

Zo maak je het:

1. Schenkel ongeveer 3-3 1/2 uur laten trekken.
2. Schenkel eruit halen, vlees kun je gebruiken voor in de soep.
3. Soepgroenten toevoegen en laten koken
Tegelijkertijd de vermicelli erbij doen, de provencaalse kruiden en de oregano.
Daarna de ketjap manis toevoegen.
4. Gehaktkruiden en balletjes draaien.
Het lekkerst is om ze eerst te braden en daarna bij de soep te doen.
5. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen.

Maandag 15 mei:
Ik zet mijn vriendje Thom op de foto.
Ik vind hem leuk en hij woont vlakbij mij.

Vrijdag 19 mei:
Ik maak een foto van mijn broertje.
Naar WieZijnWij Home